Thursday, September 10, 2009

"σήμερα .. πάντα να γνωρίζουμε πού θα έχετε την ευκαιρία, βεβαίως αυτό θα διαρροή κτύπημα σας, αλλά είναι ένα δροσερό χαρακτηριστικό αν το βύσμα σε

σήμερα .. πάντα να γνωρίζουμε πού θα έχετε την ευκαιρία, βεβαίως αυτό θα διαρροή κτύπημα σας, αλλά είναι ένα δροσερό χαρακτηριστικό αν το βύσμα
σε με αναπτήρα για προσαρμογέα USB, έτσι ώστε η μπαταρία δεν θα περάσει με όλα.

Αυτό το PocketPC έρχεται με μια τυπική μπαταρία LiIon μπαταρία 1340 mAh, και μπορεί να υποστηρίξει έως και 7 ώρες και 30 λεπτά χρόνο ομιλίας και περισσότερες από 420 ώρες, ενώ δεν είναι σε χρήση, δηλαδή περισσότερο από 2 εβδομάδες!

Αν έπρεπε να αγοράσετε αυτό πάνω από το όνειρο, θα πρότεινα να αγοράσετε αυτό, έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, όπως η μπαταρία, πιο ROM για την αποθήκευση των δεδομένων σας και είναι ελαφρύτερο (αν και λίγο πιο χοντρές). Ώρα δεν υπάρχει επίσημη διαθέσιμες πληροφορίες αυτή τη στιγμή, αλλά εκτιμάται ότι η HTC Λέων θα έρθει στην αγορά σύντομα στο τέλος του έτους είναι ότι τον Οκτώβριο. Το κόστος αυτού του νέου gadget από HTC είναι ακόμη άγνωστη, αλλά είναι σίγουρο ότι αυτό το νέο προϊόν από την κορυφαία εταιρεία θα
ακριβός. Leoείναι ένα νέο μοντέλο από την HTC με το χαρακτηριστικό των δύο οθόνες και είναι υπεύθυνος για την αποδέσμευση της κάλυψης σε πλάνα κατάσκοπος. Αυτό είναι ένα νέο τηλέφωνο που δεν είναι μόνο κομψό, αλλά έχει πολύ καλά και σύγχρονα χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, η εστίαση στην HTC ήρωας είναι ότι το νέο αυτό μοντέλο έχει peeked στο μυαλό των ανθρώπων με το ύφος του clamshell. Επιπλέον, θα πηγαίνει προς τιμήν του ότι μοιάζει πολύ με ένα Nintendo DSI καθώς έχει ένα πλήρες QWERTY κλειδί του σκάφους και δεν ακολουθεί το πρότυπο του νωρίτερα μια δεύτερη οθόνη αφής. Τώρα, ας συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες για τα διάφορα είδη και νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να χρησιμοποιούνται για το ειδικό τηλέφωνο.

Για να πάρετε όλα τα είδη των κοινοποιήσεων υπάρχουν νέες μέθοδοι να ειδοποιηθεί. Στην εξωτερική επιφάνεια της συσκευής θα παρατηρήσετε μια άλλη οθόνη για τις κοινοποιήσεις και αυτό αναμένεται να είναι προφανώς εκτελεί ένα από Snapdragon επεξεργαστή της Qualcomm. Για όλους εκείνους που είναι οπαδοί βίντεο, προσφέρει ως 16:9 WVGA που σας δίνει πλήρη ανεξαρτησία να απολαύσετε κάθε ταινία σε αυτή τη συσκευή που χαρακτηρίζει τα Windows Mobile. Αυτό σας βοηθά επίσης στην κατάρτιση χαμηλή εικόνα ψήφισμα όταν μιλάτε? Ως TechRadar εργάζεται για το σχεδιασμό του iPhone flip σήμερα. Υπάρχουν μερικές άλλες ορισμένες προδιαγραφές της ειδικής αυτής τηλέφωνο και περιλαμβάνει Windows Mobile 6.5, με 4,3 ιντσών οθόνη αφής WVGA του πυκνωτή. Επιπλέον, έχει 5 MP κάμερα με αυτόματη εστίαση, MSM 8250 Snapdragon Qualcomm επεξεργαστή που εργάζονται στο 1GHz και LED Flash, 512 MB ROM/320 MB RAM, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Εκτός από αυτές τις προηγμένες λειτουργίες, περιλαμβάνει επίσης MicroSD, WiFi, Bluetooth έκδοση 2.1 με τις τεχνολογίες τεχνική EDR, esignwise, Όζον ακολουθεί μια τυπική διάταξη smartphone HTC, και ευτυχώς δεν είναι ογκώδη, καθώς ζυγίζει 3,7 ουγκιά, η οποία είναι αρκετά για μια αξιοπρεπή navigáció, gyorsulásmérő szenzor az automatikus forgatás, érintőképernyős érzékeny navigációs vezérlők, kézírásfelismerés hozzáteszi, hogy a karizmatikus nagy felbontású TFT érintőképernyő. Mellett támogatja az összes népszerű formátumot Csengõhangként, a modern modul is támogatja az összes kiemelkedő üzenetkezelő, valamint a csatlakoztatási lehetőségeket. Ez megszabadítja a felhasználót a cselekmény keresés a közép adatmegosztás, ha időben kéri.

Is, ez egy dicséretes belső memóriája 4 GB. Ezt a modult a Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszer, amely arra szolgál, hogy legyen, mint egy nagyszerű eszköz a zökkenőmentes futtatásához az összes többi funkciókat. A WAP 2.0 segítségével a felhasználó kihagyja a szükségból egy PC, miközben ő mozgásban van. A 3,15 MP kamera lehetővé teszi, hogy a tulajdonos a nyereséget tökéletes fotózáshoz. A beépített GPS és AGPS biztosítja, hogy a felhasználónak lehetővé teszi, hogy soha nem vész el. A sztereó FM, zseb iroda, Hangjegyzet, MP3 lejátszó és sok olyan új funkcióval egészíti ki a felhasználó érdeklődését is érte.

No comments:

Post a Comment